ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

استرالیا دارای اقتصاد بسیار باشکوه در سال های اخیر در دنیا بوده است، سرعت رشد اقتصادی بسیار بالا، نرخ بهره پایین از جمله مسائل قابل توجه در این کشور بوده است.
طبیعت تماشایی استرالیا، محیط چند ملیتی، مردمی مهربان و ترکیب آب و هوا و نحوه زندگی آن را به یکی از بهترین مکان های توریستی دنیا تبدیل کرده است.

متقاضیان ایجاد شغل و سرمایه گذاری در استرالیا:

ویزا ۱۸۸ مختص آن دسته متقاضیانی است که تمایل دارند از طریق راه اندازی کسب و کار یا سرمایه گذاری در کشور استرالیا به این کشور مهاجرت کنند.

شرایط و بازار هدف ویزای subclass 188:

این ویزا شامل مدیران و صاحبان مشاغل می باشد
سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
داشتن اموال نقدی و غیر نقدی معادل ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا،( که فرد متقاضی برای اثبات دارایی هایش می تواند دارایی های همسرش را نیز اعلام کند.)
مالکیت ۳۰% در تجارتی در ایران و داشتن گردش مالی برابر با ۵۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا.
مسیر کسب و نوآوری برای متقاضیانی است که قصد دارند صاحب و مدیر کسب و کار خودشان باشند.

مزایای ویزای subclass 188:

بدون نیاز به هیج سرمایه گذاری اولیه
این ویزا ۴ساله می باشد و متقاضی می تواند با فعال کردن بیزینس به مدت یک سال ، به اقامت دائم برسد.
الزامی نبودن مدرک آیلتس.
اجازه کار و تحصیل و زندگی در استرالیا.
قرار گرفتن فرزندان کم تر از ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال وابسته به متقاضی اصلی ( از نظر مالی) در پرونده متقاضی.