ویزای مهارت و نیروی کار متخصص در استرالیا

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که قصد دارند از طریق یک تخصص و مهارت کاری به استرالیا مهاجرت کنند.

شرایط مهاجرت از طریق کار و اخذ ویزای کار در استرالیا

ارزیابی مهارت ها در حرفه مورد نظر در فهرست مهارت های حرفه ای
سن زیر ۴۵ سال
توانایی در زبان انگلیسی
برای اکثر تقسیم بندی های این ویزا لازم است که متقاضی نمره قبولی را در آزمون امتیازی کسب کند. به این علت ویزاهای اسکیل اغلب به ویزاهای “امتیازی” معروف هستند.

تقسیم بندی های ویزای اسکیل وورکر (skill worker):

ویزای (دائمی) مهارتی مستقل (ویزای شماره ۱۸۹)
ویزای (دائمی) مهارتی ایالتی (ویزای شماره ۱۹۰)
ویزای (مشروط) مهارتی برای مناطق کم جمعیت (ویزای شماره ۴۸۹)
ویزای (موقتی) مهارتی برای فارغ التحصیلان (ویزای شماره ۴۸۵ و ۴۷۶)
 
در این نوع ویزا افراد در ابتدا جزئیات مشخصات خود را به صورت آن لاین و از طریق تسلیم اظهار علاقه مندی ثبت می کنند. در اظهار علاقه مندی، افرادی که قصد مهاجرت دارند، اطلاعات ابتدائی خود را اعلام می کنند. در صورتیکه این افراد متقاضی ویزای مهاجرتی مهارتی باشند که نیازمند گذراندن آزمون های امتیازی میباشد می توانند به مهارت ها و ویژگی های خود امتیاز دهند. سپس از متقاضیان خواسته می شود که برای اخذ ویزا تقاضا دهند.