<< ویزای EB1 آمریکا >>


1395/10/11 | نوشته ی: مدیر سایت |   409


 

روش مهاجرتی EB-1A یکی از روشهای قانونی و قابل دسترسی ویژه افراد با مهارتهای فوق العاده برای اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB-1A اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

این روش زیر مجموعه ویزای  EB1  است که بر خلاف انواع دیگر آن، نیازی به پیشنهاد کاری از جانب کارفرمایان آمریکایی ندارد، ولی متقاضیان می بایست مهارت شگفت انگیزی از خود در یکی از زمینه های علمی، هنری، آموزشی، تجاری و ورزشی به اثبات برسانند. متقاضیانی که موفق به اثبات این امر گردند،ظرف مدت کوتاهی وارد خاک آمریکا شده و گرین کارت خود را دریافت می نمایند. برندگان جوایز نفیس بین المللی مانند: نوبل، مدال در بازیهای المپیک، پاراالمپیک، قهرمانی جهان، جشنواره کن و اسکار به راحتی می توانند از این روش اقدام نمایند.

افرادی که جایگاه پایین تری نسبت به جوایز مذکور کسب نموده اند می بایست حداقل دارای ۳ شرط از شروط ده گانه زیر باشند:

کسب جوایز مطرح ملی یا بین المللی که تنها به برترین ها تعلق می گیرد.
عضویت در انجمن های معتبر تخصصی که تنها نخبگان آن تخصص قابلیت عضویت در آن را داشته باشند.
انتشار مطلبی در ارتباط با شما در نشریات تخصصی پرتیراژ و یا رسانه های معتبر.
عضویت در هیات داوری برای بررسی کار دیگران و اهدا جوایز معتبر.
داشتن سهم عمده در پیشرفت و توسعه تخصص مربوطه.
نگارش مقالات علمی در نشریات  تخصصی معتبر و پرتیراژ.
نمایش آثار هنری شما در گالری ها و نمایشگاه های معتبر.
داشتن سابقه رهبری و نقش کلیدی در یک موسسه و یا سازمان معتبر .
داشتن درآمد بسیار بالا در مقایسه با افراد عادی در تخصص مربوطه.
داشتن موفقیت مالی در هنرهای نمایشی، تجسمی، موسیقی و توانایی اثبات این امر که مهاجرت به کشور آمریکا برای این کشور نفع قابل ملاحظه ای خواهد داشت
علاوه بر معیارهای فوق، متقاضی باید بتواند ثابت کند که بعد از ورود به کشور آمریکا نیز، قصد ادامه کار در حیطه توانایی و مهارت اعلام شده را خواهد داشت.

پس از قبولی پرونده مهاجرت به آمریکا از روش EB1، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ویزای اقامت دائم آمریکا صادر خواهد شد و پس از ورود به آمریکا به تمام اعضای خانواده گرین کارت آمریکا اعطاء میشود.

از دیگر ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر واخذ مشاوره از یکی از مشاوران با تجربه ما، لطفا با یکی از دفاتر مهاجرتی ما  تماس بگیرید.