<< همانگونه که انتظار می رفت خبر مهم رسید >>


1395/08/23 | نوشته ی: مدیر سایت |   629


 

همانگونه که وعده داده شده بود خبرهای خوب از راه رسید و از ۱۹ نوامبر سال جاری شاهد تحولی در سیستم اکسپرس انتری خواهیم بود. دولت کانادا بر آن است که تعداد بسیار بیشتری از متقاضیانی که در بانک اطلاعاتی سیستم ورود سریع حضور دارند را برای اقدام در یکی از سه برنامه زیر پوشش سیستم ورود سریع دعوت کند.

توجه کنید که هیچ تغییری در شکل امتیاز بندی سه برنامه زیر پوشش ایجاد نشده است و متقاضیان باید همچنان در یکی از این سه برنامه شامل نیروی متخصص فدرال، فنی و حرفه ای فدرال و تجربه کانادایی واجد شرایط باشند این تذکر را از این جهت می دهم که در برخی سایتها با هیجان صحبت از تغییر در سیستم امتیاز بندی برنامه نیروی متخصص فدرال شده است که درست نیست. سیستم ورود سریع یا همان اکسپرس انتری برنامه مهاجرتی نیست و تنها سیستمی است برای ورود پرونده به یکی از سه برنامه مورد اشاره. 

 

تغییراتی که در سیستم امتیاز بندی اکسپرس انتری موسوم به  Comprehensive Ranking Syatem اتفاق می افتد به قرار زیر است:

۱- پیش از این هر کس در هر زمینه شغلی  پیشنهاد شغل می گرفت ۶۰۰ امتیاز به امتیازاتش اضافه می شد ولی در تغییرات پیش رو وزن آن بسیار کم شده است. برای شش عنوان شغلی مدیریتی ۲۰۰ امتیاز و برای بقیه تنها ۵۰ امتیاز به ارمغان می آورد این شش عنوان عبارتند از:

legislators(0011), senior government managers and officials(0012), senior managers in finance .....(0013), Senior Manegrs in Health (0014), senior managers in trade ....(0015), senior managers in construction ....(0016)

به این ترتیب موجی که در بازار مهاجرت برای دریافت پیشنهادات شغلی صوری ایجاد شده بود و افراد به امید دریافت آن هزاران دلار پرداخت می کردند و پیش از این در مورد آن هشدار داده بودیم فروکش می کند. در این زمینه به این ویدیو توجه کنید 

۲- دریافت LMIA برای دریافت امتیاز پیشنهاد شغل الزامی نیست بنابراین به صرف داشتن پیشنهاد شغل از کارفرما می توان ۵۰ امتیاز را دریافت کرد. الببته باید این پیشنهاد مورد قبول افسر پرونده قرار بگیرد و واقعی باشد.

۳- تحصیل در کانادا نیز موجب دریافت امتیاز در سیستم جدید ورود سریع است: اکر یک دوره یک ساله و یا دو ساله بالاتر از دیپلم گذرانده اید ۱۵ امتیاز و اگر برنامه سه ساله بوده یا فوق لیسانس یا دکتری بوده و یا یکی از برنامه های فنی و حرفه ای  تعریف شده که منجر به دریافت مجوز کار فنی از استان می شود باشد ۳۰ امتیاز دریافت می کنید. البته شرط آن است که دست کم دوره ۸ ماه طول کشیده باشد و دست کم متقاضی ۸ ماه در خاک کانادا بوده باشد (این برای کسانی است که در یک موسسه کانادایی ثبت نام می کنند ولی حضور فیزیکی در کانادا ندارند و آنلاین تحصیل می کنند).

پیش از این هیچ امتیازی برای تحصیل در کانادا دیده نشده بود و این عیب بزرگی برای این سیستم بود.

۴- تغییر جدید به زمانی بر می گردد که فرد دعوتنامه گرفته است و باید درخواست خود را ثبت کند این زمان یک ماه اضافه شده و به ۹۰ روز رسیده است.

تغییری که انتظار آن می رفت ولی در تغییرات ۱۹ نوامبر نیامده است امتیاز ویژه برای خواهران و برادران است. بر اساس ماموریتی که نخست وزیر به وزیر مهاجرت داده بود قرار بود امتیاز ویژه ای برای خواهران و برادران داده شود. 

 

آیا میدانید اولین راه جهت اقدام برای ویزای کانادا تکمیل فرم مشاوره رایگان میباشد؟