<< ویزای EB3 آمریکا >>


1395/06/28 | نوشته ی: مدیر سایت |   1626


مهاجرت آمریکا از طریق EB3 چیست؟


برنامه مهاجرتی EB3 آمریکا روشی کاملا قانونی بوده و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت است که شرایط سرمایه گذاری در خارج را نداشته و دارای مدرک زبان آیلتس یا تافل نیستند. پس از بررسی پرونده ، اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیان و تمام خانواده ایشان گرین کارت دائمی  و سپس پاسپورت همیشگی این کشور را اعطا می کند. در این روش که مخفف عبارت "3 Employment Based" و بمعنی ویزای کاری مجموعه ۳ می باشد، متقاضیان میتوانند از طریق کار در شغلهایی که در آمریکا با کمبود نیروی کار مواجه هستند اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را برای خود و تمام اعضای خانواده خود اخذ کنند. علاوه بر کم شرط بودن، سرعت بالای روند انجام پرونده  از دیگر محاسن این روش می باشد؛ در این روش صدور ویزای نهایی فقط در حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول می انجامد که در مقایسه با بیشتر روشهای مهاجرت دائمی کشورها مهاجرپذیر قابل مقایسه با امریکا(مانند کانادا) به مراتب سریع تر است. مهمترین شرط مهاجرت به آمریکا از طریق  EB3 داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آمریکایی معتبر است که این پیشنهاد کار باید مورد تایید وزارت کار و همینطور  اداره مهاجرت آمریکا باشد. برای متقاضیان هیچ شرط دیگری از جمله تحصیلات عالیه, مدرک زبان انگلیسی, شرط سنی, شرط مالی یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.