change2thebest.ir | اقامت استرالیا


ویزای تحصیلی استرالیا

این دسته از ویزاها به افرادی تعلق می گیرند که یا خود قصد تحصیل در استرالیا را دارند و یا والدین دانشجویان خارجی ای هستند که در استرالیا تحصیل میکنند
به طور کلی برای تحصیل در استرالیا، دانشجویان خارجی باید در یک دوره آموزشی قابل قبول ثبت نام و ویزای دانشجویی دریافت کنند
استرالیا با وجود دانشگاه های بسیار معتبر و با دارا بودن بیش از ۱۲۰۰ دانشگاه و کالج به عنوان یکی از بهترین مقاصد تحصیلی در دنیا شناخته می شود

هشت نوع ویزای دانشجویی وجود دارد. هفت نوع از این ویزاها به بخش مشخص آموزشی و یک نوع به والدین دانشجویان مرتبط می شود.

طبقه بندی های ویزای دانشجویی به قرار ذیل است:

  • ویزای مستقل دوره آموزش فشرده زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی
  • ویزای مدرسه
  • ویزای آموزش حرفه ای و آموزشی
  • ویزای تحصیلات تکمیلی
  • ویزای تحقیق در سطح کارشناسی ارشد
  • ویزای تحصیلی بدون اخذ مدرک
  • ویزای آژانس توسعه بین المللی استرالیا (AusAID) و یا ویزای دپارتمان دفاع استرالیا
  • ویزای اولیای دانشجویان

براساس آنچه که در وب سایت دولت استرالیا عنوان شده است برای تحصیل افراد خارجی در استرالیا پیش شرط هایی نیز گذاشته شده است، که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
برای ورود به دوره های کارشناسی در دانشگاه های استرالیا شما حتما باید مدرک پیش دانشگاهی و یا پایان تحصیلات ۱۲ ساله خود را داشته باشید. باید توجه داشته باشید که حتی با داشتن این مدرک ممکن است دانشگاه بر اساس صلاح دید خود پیش از شروع واحد های اصلی برای شما پیشنیاز تعریف نماید.
برای دریافت پذیرش برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا هم شما باید حداقل مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد خود را دریافت نموده باشید. در این مورد هم دانشگاه ممکن است از شما سابقه کاری یا سوابق تحقیقاتی و مقالات بین المللی درخواست نماید.
توانایی فرد در دریافت نمره مناسب زبان از منابع مورد تایید استرالیا یکی از مهمترین شرایط دریافت پذیرش تحصیلی می باشد. این نمرات برای مقاطع مختلف تحصیلی و برای دانشگاه های مختلف متفاوت می باشد.

مزایای دریافت ویزای تحصیلی

  • به دفعات نامحدود از استرالیا خارج و وارد مجددا وارد شوید
  • شما اجازه بیست ساعت کار در هفته را دارید
  • همسر شما اجازه کار تمام وقت را دریافت می نماید
  • پس از پایان تحصیلات اجازه اقامت محدود در استرالیا را دریافت خواهید کرد تا در این مدت از طریق پیدا کردن کار و یا اقدام برای مهاجرت، امکان زندگی در این کشور را برای خود و خانوادتان محیا نمایید.

مراحل و مدارک کورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی

  • انتخاب رشته مورد نظر و دریافت پذیرش از دانشگاه
  • دریافت سطح زبان مورد نیاز بر اساس دانشگاه و مقطع تحصیلی در آزمون های معتبر زبان انگلیسی
  • دریافت نامه پذیرش و گواهی ECOE
  • دارا بود شرایط دریافت ویزای تحصیلی
  • ارائه مدارک جهت تمکن مالی

K&S GROUP

تماس با ما

نشانی و شماره تلفن

تهران خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک 26، طبقه 4

شنبه تا پنجشنبه : 10:00 - 17:00

تماس: 88623158 - 88623159

شبکه های اجتماعی

WHATSAPP: (+380) 635 126 840

INSTAGRAM: knsiran

EMAIL: info@change2thebest.com