ویزای WORK PERMIT کانادا

کانادا سرزمین فرهنگ ها و مردم گوناگون است، بیشتر جمعیت این کشور مهاجران هستند. کانادا را “سرزمین مهاجران” می نامند.
کانادا کشوری توسعه یافته است که از اقتصاد قوی بهره مند می باشد، این کشور دارای سیستم تامین اجتماعی ارزشمندی است.

ویزای مولتی کانادا چیست و چه تفاوتی با ویزای توریستی عادی دارد؟

از سال ۲۰۱۵ اداره مهاجرت کانادا ویزای مولتی کانادا را با هدف تسهیل ورود و خروج دو طیف عمده از متقاضیان ویزای توریستی این کشور در دسترس قرار داده‌است.
در واقع ویزای مولتی یا ۵ ساله همان ویزای توریستی کانادا است با همان ویژگی‌ها و کارکردها، اما با این تفاوت یا بهتر بگوییم مزیت که به دارنده ویزای مولتی کانادا این امکان را می‌دهد که تا زمان اعتبار پاسپورت خود، بدون محدودیت و بدون نیاز به تمدید ویزا به کشور کانادا سفر کند و با هر بار ورود می‌تواند تا ۶ ماه در این کشور اقامت داشته‌باشد.

شرایط ویزای WORK PERMIT کانادا

این ویزا شامل نفرات زیر میباشد:
مدیران
پزشکان
صاحبان مشاغل
کسانی که سابقه کار مدیریتی داشته باشند
متقاضی باید شرایط یک فرد مدیر را در کشور خود داشته باشد.
داشتن اموال نقدی و غیر نقدی معادل ۴۰۰،۰۰۰ دلار کانادا.

مزایای ویزای WORK PERMIT کانادا

بدون نیاز به مدرک IELTS.
اخذ ویزای اولیه طی مدت زمانی ۲ ماه.
خرید بیزینس با ۲۰۰۰۰۰$ کانادا
بدون نیاز به مدرک تحصیلی.
نداشتن محدودیت سنی.
امکان اخذ ویزای work permit در کوتاه ترین پروسه زمانی.
قابل تمدید به اقامت دائم بعد از یکسال مدیریت بیزینس در کانادا.

بازار هدف این ویزا ترجیحاً تا سن ۶۰ سال می باشد

و شامل افرادی می شود که دارای تجارت و سرمایه کافی تا سقف یک و نیم میلیارد تومان را دارند.