ویزای تحصیلی کانادا (PEQ)

برنامه مهاجرتی PEQ یک مسیر دانشجو محور در جهت اخذ اقامت دائم کانادا می باشد، این برنامه مختص دانشجویان بین المللی است که در کبک مشغول به تحصیل بوده و در جهت ارائه فرصت هایی برای ساختن آینده آن ها در این استان تلاش می کند.
دانشجویان با ترکیب صحیحی از سوابق تحصیلی و مهارت های زبان می توانند برای اخذ اقامت دائم کانادا، تحت این برنامه (PEQ) ، تقاضای خود را بلافاصله پس از اتمام تحصیل و با شش ماه قبل از فارغ التحصیلی ارسال نمایند.

دانشجویان واجد شرایط برای ویزای تحصیلی کانادا ( PEQ )

مدرک دوره های تخصصی کالج (DEC)
مدرک دوره های آموزشی، به مدت ۱۸۰۰ ساعت، کالج (DEP)
مدرک فنی حرفه ای – به مدت ۱۸۰۰ ساعت، دارای گواهی حرفه ای تخصصی.

مزایای ویزای تحصیلی کانادا ( PEQ )

سریعترین راه ممکن جهت ورود به کانادا
عدم نیاز به داشتن مدرک TEF، IELTS
پروسه زمانی کوتاه ( حدود ۶ ماه)
امکان اخذ اقامت دائم پس از گذشت یک سال از حضور در کانادا

شرایط ویزای تحصیلی کانادا ( PEQ )

استطاعت مالی حدود۰ ۱۷-۲۰۰ میلیون در حساب بانکی ارائه دهند
ترجیحا زیر ۴۰ سال
افراد زیر ۳۰ سال شانس بیشتری در اخذ ویزا دارند
متقاضیان باید حداقل مدرک دیپلم و مدارک مرتبط در زمینه رشته تخصصی انتخابی داشته باشند .
 

بازار هدف این ویزا ترجیحاً تا سن ۴۰ سال می باشد

و شامل کسانی است که دارای حداقل دیپلم و مدرک فنی حرفه ای می باشند