change2thebest.ir | اقامت استرالیا


مهاجرت از طریق ویزای تجاری و سرمایه گذاری

ویزای تجاری و سرمایه گذاری برای افرادی کاربرد دارد که صاحب تجارت بوده و یا دارای توانایی سرمایه گذاری قابل توجه ای میباشند و تمایل دارند که کسب و کاری را در استرالیا ایجاد کرده و یا سرمایه گذاری چشمگیری در خرید سهام شرکت ها در ایالت ها و یا مناطق خاص انجام دهند.
تمام متقاضیان ویزای تجاری و سرمایه گذاری باید در ابتدا برای ویزای موقت تجاری و سرمایه گذاری اقدام کنند.
این افراد پس از راه اندازی تجارت موفق و یا حفظ سرمایۀ خود در استرالیا برای مدت دو تا چهار سال، می توانند برای دریافت ویزای دائم کسب و کار اقدام کنند.
متقاضیان ویزای تجاری می‌بایست حد اکثر ۵۵ سال سنّ و سرمایه ای معادل ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشند. این اشخاص همچنین باید مالک و یا سهام دار اصلی‌ یک تجارت با گردش مالی معادل ۵۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا باشند

برای این اشخاص داشتن سابقۀ سرمایه گذاری موفق نیز الزامیست.

مزایای ویزای 188

  • بدون نیاز به هیج سرمایه گذاری اولیه
  • این ویزا 4ساله می باشد و متقاضی می تواند با فعال کردن بیزینس به مدت یک سال ، به اقامت دائم برسد
  • الزامی نبودن مدرک آیلتس
  • اجازه کار و تحصیل و زندگی در استرالیا
  • قرار گرفتن فرزندان کم تر از 18 سال و بالای 18 سال وابسته به متقاضی اصلی ( از نظر مالی) در پرونده متقاضی

K&S GROUP

تماس با ما

نشانی و شماره تلفن

تهران خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک 26، طبقه 4

شنبه تا پنجشنبه : 10:00 - 17:00

تماس: 88623158 - 88623159

شبکه های اجتماعی

WHATSAPP: (+380) 635 126 840

INSTAGRAM: knsiran

EMAIL: info@change2thebest.com