سوالات متداول

  • تاریخچه سفری شخص متقاضی
  • وضعیت اقامت در کشور محل اقامت فعلی
  • روابط خانوادگی در کشور محل اقامت و در کانادا
  • مدت اقامت پیشنهاد شده در کانادا
  • هدف از دیدار کانادا (هدف از سفر به کانادا)
  • پیش بینی اشتغال متقاضی در کشور محل اقامت
  • وضعیت اشتغال فعلی متقاضی
  • دارایی های شخصی و وضعیت مالی
  • داشتن یک هدف تجاری قانونی در کانادا
  • هرگونه نقض شرایط در اقامت قبلی در کانادا
  • مدارک کافی برای حمایت از درآمد و دارایی های میزبان خود ارائه نکرده اید
  • شما مدارکی را ارائه کرده اید که به عنوان بخشی از درخواست شما فاقد اعتبار می باشد. این باعث می شود که اعتبار کلی درخواست شما کاهش پیدا کند.
  • تکمیل یک معاینه پزشکی.
  • سن شخص متقاضی.

در ذیل به چندین دلیل خواهیم پرداخت که چرا تحصیل در کبک میتواند یکی از بهترین گزینه های شما باشد:

  • مدارک تحصیلی کبک کانادا در تمام دنیا مورد تایید و دارای اعتبار میباشد.
  • رشته های تحصیلی بسیاری به زبانهای انگلیسی و فرانسه وجود دارد.
  • هزینه شهریه ها پایین تر و مناسب تر است.
  • پاین ترین هزینه های زندگی در کانادا مربوط به زندگی در کبک کانادا میباشد تمامی موسسات آموزش عالی در کبک کانادا از کوچک تا بزرگ همه مجهز به امکانات فوق مدرن بوده و دارای آزمایشگاه های پیشرفته ، سایت های کامپیوتر مدرن ، امکانات ورزشی کامل ، سالن های کنفرانس پیشرفته و … میباشند.
  • امنیت و آرامش جهت تحصیل و زندگی در استان کبک کانادا یکی دیگر از دلایلی است که این استان را تبدیل به برترین انتخاب مهاجرتی نموده است ، و همچنین با دارا بودن محیطی مهیج باعث جذب افراد میگردد.
  • تحصیل در کبک کانادا همراه با کسب تجربۀ تحصیل و زندگی در آمریکای شمالی و با محیطی فرانسوی می باشد.

کارت اقامت دایم کانادا به مانند ویزای اقامت دائم می باشد. شما با دارا بودن این کارت اجازه زندگی، تحصیل و کار را دارا بوده و از تمام حقوق شهروندی کانادا بر خوردار می باشید. تنها تفاوت بین کارت اقامت دایم و کارت شهروندی (Citizenship Card) کانادا در این است که، شهروندان کانادا می توانند پاسپورت کانادایی دریافت کرده و در انخابات کانادا شرکت کنند. افراد مقیم دایم کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا می توانند برای کارت شهروندی اقدام نمایند.

بله و خیر. فقط به دلیل ارسال پرونده ای توسط وکیل مهاجرت باعث نمی شود که اداره مهاجرت آن پرونده را قبل از پرونده هایی که بدون وکیل ارسال شده است بررسی نماید، ولی پرونده هایی که توسط شرکت مهاجرتی گسترش کار تهیه می شود دقیقا مطابق با قوانین روز مهاجرت و بر اساس استاندارد های اداره مهاجرت کانادا می باشد. این امر باعث می شود که از هرگونه رد شدن پرونده و یا درخواست مدارک بیشتر و یا نامه نگاری های اضافه جلوگیری شود. این موارد باعث تسریع شدن پرونده می گردد. همچنین به دلیل اینکه کلیه مکاتبات با اداره مهاجرت کانادا و بلعکس از طریق دفتر ما در کانادا انجام می شود، امکان گم شدن نامه ها در اداره پست و یا دیر رسیدن نامه به فرد متقاضی به حداقل می رسد. با انتخاب شرکت مهاجرتی گسترش کار شما می توانید شانس قبولی خود را به مراتب افزایش داده و از پیشرفت کار خود مطمئن شوید.

این روش یکی از برنامه های کسب اقامت کانادا می باشد که تحت آن افراد دارای سابقه تجاری و یا مدیریتی با سرمایه نسبتاً بالا می توانند به کانادا مهاجرت کنند.

در این برنامه می توان به سه روش اقدام کرد:

  1. مهاجر سرمایه گذار
  2. مهاجر کارآفرین
  3. مهاجرت از طریق خود اشتغالی

پس از کسب اقامت دائم کانادا شما می توانید در هر جای کانادا بدون توجه به روش مهاجرتی که از آن طریق اقدام نموده اید ساکن شده و کار کنید. (به غیر از روش کار آفرینی کبک که شما ملزم به تاسیس یک بیزینس در استان کبک و استخدام یک کارمند کانادایی می باشید)

افراد دارای سابقه تجاری و مدیریتی می توانند در هر دو روش کبک یا فدرال شرکت کنند. اما در برنامه مهاجرتی کبک مدیرانی که سهام دار شرکتی نیستند هم می توانند اقدام نمایند. در ضمن روش سرمایه گذاری کبک در حال حاضر کوتاه تر از روش سرمایه گذاری فدرال بوده و سریع تر به نتیجه می رسد.

بلی، در روش کارآفرینی فرد متقاضی  باید در سه سال حضور در کانادا موارد زیر را انجام دهد:

  • کنترل کردن حد اقل ۳۳% از سهم یک شرکت یا مغازه
  • حضور فعال در مدیریت یک کار واجد شرایط در کانادا
  • ایجاد یک کار تمام وقت برای یک شهروند کانادایی به غیر از خود متقاضی و خانواده اش.

اگر متقاضی این شرایط را نداشته باشد ممکن است وضعیت اقامت دائم را از دست بدهد.

اقوام نزدیک شهروندان کانادا و کسانی که دارای اقامت دائم هستند. به طور دقیق تر کسی که می خواهد از این روش استفاده کند باید اقوام نزدیک در کانادا به شرح زیر داشته باشد:

  • همسر
  • والدین ، پدربزرگ و یا مادربزرگ و فرزندان وابسته به آنها
  • فرزند وابسته
  • فرزند خوانده زیر ۱۸ سال
  • اقوام دیگر در صورتی که متقاضی هیچ اقوامی که در بالا ذکر شده است را در کانادا نداشته باشد

افراد زیر می توانند برای دریافت ویزا در درخواست فرد اسپانسر شده جای گیرند:

  • همسر
  • فرزند وابسته
  • فرزند وابسته همسر
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته همسر
  • در زمان درخوست برای اقامت در کانادا فرزند زیر ۲۲ سال و مجرد باشد(و در هنگام ورود به کانادا مجرد باشد)
  • با هر سن و وضعیت تاهل برای دانشجوی تمام وقت که از لحاظ مالی از سن قبل از ۲۲ سالگی به خانواده وابسته بوده است. ( یا از زمانی که قبل از ۲۲ سالگی همسر کسی شده باشد.)
  • قبل از ۲۲ سالگی بدلیل معلولیت از لحاظ مالی وابسته به خانواده باشد.